Hoe fijn zou het zijn als je na je wandeling nog lekker thuis na kunt genieten met heerlijke zoete en hartige lekkernijen? ????????
Nou.. dat kan! We hebben een fantastisch pakket samen gesteld voor onze trouwe bezoekers! Het Nieuwkerk Thuis pakket! ????
Lees meer

Bij Klooster Nieuwkerk zijn ondanks de beperkingen nog genoeg mogelijkheden!
Zo gaat vanaf morgen ons buitenuitgifte punt weer open voor een lekker drankje/soepje en een hapje “to go” maar….. we hebben daarbij iets unieks bedacht! ????????
Lees meer

Wandelen in de herfst is een feest met alle paddenstoelen die uit de grond schieten! In allerlei kleuren, formaten en hoeveelheden zijn ze het hele jaar door te zien, maar vooral in het vochtige najaar springen ze eruit. Na enkele succesvolle wandelingen in samenwerking met Slowfood Brabant gaan we op pad met Jeroen Evers en Johan Pegel die al jaren de Brabantse bossen afspeuren naar wilde- en bij voorkeur eetbare paddenstoelen.

Lees meer

uitvaart

Bij Klooster Nieuwkerk Goirle kunt u terecht voor alle belangrijke gebeurtenissen in het leven. Wist u dat wij ook met zorg uw uitvaart ceremonie kunnen verzorgen?

Lees meer

tribute concerten 2020

Gedurende augustus en september organiseren wij diverse Tribute Concerten in samenwerking met Geels Events. De optredens worden verzorgd door Roland Verstappen en Eric Swinkels.

Lees meer