Even voorstellen

Mijn naam is Jochem de Jong en ik ben trotse eigenaar van Klooster Nieuwkerk Goirle.

Al vele jaren ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen van Klooster Nieuwkerk. Tijdens mijn studies Brood&Banket en Vastgoed&Makelaardij was ik regelmatig bij Klooster Nieuwkerk te vinden. Ik heb het bedrijf zien groeien van een klein bedrijfje naar een conferentieoord-trouwlocatie-hotel-terras-uitvaartlocatie van een mooie omvang. Toen ik werd gevraagd om te het over te nemen hoefde ik daar ook niet lang over na te denken.

De formule van Klooster Nieuwkerk Goirle blijft ongewijzigd;

Het moet een plek zijn waar mensen kunnen genieten, of dat nu is voor een vergadering, een overnachting, gezellig vieren, of gewoon lekker eten en drinken.

Het is wat mij betreft een betoverende plek geworden, waar oprechte gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Samen met mijn team doen we er alles aan om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Gezelligheid, humor, gemoedelijkheid en sfeer zijn de kernwoorden die telkens weer boven komen drijven. Met hart en ziel zetten wij ons in en maken we van Klooster Nieuwkerk Goirle een locatie en sfeer die je niet wilt missen!