Voor die gasten die graag iets speciaals ondernemen, hebben wij een aantal leuke arrangementen waarmee ze zowel van Klooster Nieuwkerk Goirle als van diverse faciliteiten in de nabije omgeving kunnen genieten.

Golfarrangement met Golfbaan Landgoed Nieuwkerk

Voor de echte golffanaat die de mooiste 9-holes golfbaan van Zuid Nederland wil verkennen, hebben we dit arrangement samengesteld. Als u bij ons een kamer boekt, kunt u tegen een gereduceerde prijs golfen op Golfclub Landgoed Nieuwkerk. Als gast van het klooster betaalt u € 46,00 voor 18 holes en € 29,00 voor 9 holes in plaats van respectievelijk € 57,50 en € 37,00. Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken i.v.m. de beschikbaarheid op de baan.

Arrangementen - Golfbaan Landgoed Nieuwkerk

Korting bij Thermen Goirle

Maak uw weekendje weg nog rustgevender en combineer uw overnachting met een bezoek aan Thermen Goirle

Thermen Goirle heeft u veel te bieden. Thermen Goirle behoort tot een van de grootste sauna’s van Nederland. Bij ons voelt u zich omringt door behaaglijk comfort.
De opzet, de indeling en de vormgeving versterken dat gevoel.

De saunacabines, het zwembad, de sneeuwcabine, de ligweide, het restaurant… Waar u ook komt, neemt onthaasten bijzondere vormen aan.
Klooster Nieuwkerk biedt u 20% korting op vertoon van uw kassabon op de entree inclusief huur van badjas en handdoeken.
Voor alleen saunabezoek is reserveren niet nodig. Mocht u uw bezoek graag combineren met een massage of beautybehandeling of nog vragen hebben kunt u Thermen Goirle bereiken op: 013-5341949

Sport arrangement met Club Pellikaan

Club Pellikaan is een luxe sportclub voor het hele gezin die één ding gemeen heeft met Klooster Nieuwkerk Goirle; mensen laten genieten van het leven. Dat doen zij door een gezonde lifestyle aan te leren waarbij ontspanning net zo belangrijk is; en dat biedt Klooster Nieuwkerk Goirle als geen ander.

arrangementen - Club Pellikaan