Een mooie herinnering

Als je een feest op een locatie houdt, doe je dat met een duidelijke reden. Je wilt er namelijk iets speciaals van maken; een mooie herinnering voor degene waarvoor het feest is maar net zo goed ook voor alle gasten.

In de aanloop naar het feest nemen wij daarom ruim de tijd om precies te weten te komen wat je allemaal wilt, wat er mogelijk is en hoe we dan dit feest tot iets onvergetelijks kunnen maken. En dan maakt het niet uit of het om een verjaardag gaat, een jubileum, een familiereünie, een bedrijfsuitje of zomaar een keer met een club vrienden een hapje komen eten.

Elke gelegenheid is even belangrijk voor de personen waar het om gaat.

Waarom kies je dan Klooster Nieuwkerk Goirle?

Om te beginnen vanwege de locatie. Klooster Nieuwkerk Goirle heeft iets magisch, een oud klooster midden in de bossen die garant staat voor een sfeervolle omgeving voor uiteenlopende activiteiten.

En vervolgens vanwege onze oprechte gastvrijheid; we staan altijd voor onze gasten klaar met een warm welkom en doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Wij luisteren heel goed naar jouw wensen en proberen er dan nog iets extra’s van te maken.

En daarmee zorgen we ervoor dat je bezoek aan Klooster Nieuwkerk Goirle een mooie herinnering wordt, eentje voor altijd.