Projectmatig samenwerken in teamverband en het goed inzetten van de aanwezige competenties staan centraal tijdens de Masterplan. Slaagt uw team erin om onder tijdsdruk de bom met tijdklok, op tijd te ontmantelen.

Teambuilding Competenties

Om deze missie te laten slagen is een strategische planning en het inzetten èn gebruiken van elkaars kwaliteiten van essentieel belang.

Het accent tijdens dit programma ligt op projectmatig werken, werken onder tijdsdruk, communiceren, betrokkenheid en vertrouwen. Allen in teamverband.

De totale groep krijgt als doel om de tijdsbom te ontmantelen binnen de daarvoor aangegeven tijd. Hiervoor dienen ze drie sub opdrachten te voltooien, waarmee ze de locatie, de handleiding en de materialen verdienen die nodig zijn om het verborgen explosief te ontmantelen.

De sub opdrachten bestaan uit:

  • Boobytrap Search: Accent op vertrouwen in anderen, verantwoordelijkheid geven én nemen, afhankelijkheid van elkaar ervaren.
  • Zoom & Re-Zoom: Accent op organiseren, communiceren en samenwerken.
  • Competence Task: Accent op plan van aanpak maken, werken onder tijdsdruk, rekening houden met concurrentie.

Wanneer de groep alle materialen heeft bemachtigd gaat het op zoek naar het explosief. Zodra ze deze ontmantelen, treffen ze in het explosief een fles champagne aan.