Samenwerkingspartners

Omdat wij elke beleving compleet willen maken, zijn wij diverse samenwerkingsverbanden aangegaan zodat wij datgene kunnen bieden dat onze gasten zoeken. De lijst is te lang om op te noemen en daarom vindt je hieronder slechts een greep uit de vele partners die wij hebben en wat we daarmee doen.

  • Klooster Nieuwkerk Goirle ligt midden in de natuur en uiteraard kun je hier ook volop van genieten. Neem eens een kijkje in de Naturentuin Goirle waar Anneke Scholte een prachtige ecologische belevingstuin heeft ontwikkeld.
  • Arrangementen met onze buren en bijna buren; golfarrangement met Golfclub Landgoed Nieuwkerk, wellness arrangement met Thermen Goirle, sportarrangement met Pellikaan Goirle en teambuilding in samenwerking met GH Events en  Rocks ’n Rivers.
  • Wij geven om onze medemens en daarom werken wij samen met onder andere de Diamant Groep en Motor Cycle Support om mensen een kans te geven te werken in deze prachtige omgeving en ze de begeleiding te geven die nodig is.
  • Wij zijn een van de Gôolse geheimen en werken nauw samen met gemeente en andere ondernemers om Goirle en omstreken meer op de kaart te zetten bij het grote publiek.
  • Klooster Nieuwkerk Goirle ligt op een belangrijk kruispunt van vele prachtige fietsroutes die het mooie Brabantse land doorkruisen. Op meerdere van die routes zijn wij aangesloten zoals onder andere op de Proef de 5 Trappisten Route.
  • Bourgondisch genieten. Dat verzorgen wij dankzij onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers. Zo hebben wij ons eigen kloosterbrood ontwikkeld met bakkerij Van Iersel en werken wij nauw samen met partijen als Cake 5Van Roessel Boerderijproducten, Keurslager Van Hest, De Commanderie en Cookaholics voor de wat exclusievere wensen.
  • Toerisme De Baronie