De juiste sfeer

Vergaderen midden in de natuur, in een voormalig klooster, ver van alle drukte, maar wel voorzien van kleine vergaderkameralle moderne faciliteiten; dan haal je toch meer uit zo’n vergadering dan dat je voor de zoveelste keer naar een suffige en sfeerloze ruimte gaat bij een van die vele hotelketens. En het mooiste is; als je eenmaal bij ons vergaderd hebt, dan wil je niet meer anders.

Klooster Nieuwkerk Goirle heeft 4 ruimtes ter beschikking waarmee een grote diversiteit aan zakelijke bijeenkomsten gerealiseerd kan worden. De ruimtes variëren in omvang van 15 tot 100 m2. Onze grote zaal biedt een maximale capaciteit in theateropstelling van 150 gasten. En voor speciale presentaties hebben we ook de beschikking over onze kapel. In deze unieke setting kun je je gasten iets bijzonders laten zien en meemaken. Als je wilt dat iets echt impact heeft, dan wil je dit niet missen.

Dankzij de bijzondere ligging kan er ook optimaal gebruikt gemaakt worden van de tuinen en omgeving van het klooster; ideaal voor break-out sessies maar ook voor een wandeling tussendoor.

Wij bieden diverse arrangementen aan van een eenvoudig dagdeel tot en met meerdaagse arrangementen met diner en ontbijt inbegrepen. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Mocht je daarom speciale wensen hebben, dan horen we die graag en zorgen we ervoor dat ook jullie een onvergetelijke vergadering meemaken. Alle details van onze arrangementen vind je onder het kopje prijzen.