Wandelen in de herfst is een feest met alle paddenstoelen die uit de grond schieten! In allerlei kleuren, formaten en hoeveelheden zijn ze het hele jaar door te zien, maar vooral in het vochtige najaar springen ze eruit. Na enkele succesvolle wandelingen in samenwerking met Slowfood Brabant gaan we op pad met Jeroen Evers en Johan Pegel die al jaren de Brabantse bossen afspeuren naar wilde- en bij voorkeur eetbare paddenstoelen.

Lees meer

uitvaart

Bij Klooster Nieuwkerk Goirle kunt u terecht voor alle belangrijke gebeurtenissen in het leven. Wist u dat wij ook met zorg uw uitvaart ceremonie kunnen verzorgen?

Lees meer

tribute concerten 2020

Gedurende augustus en september organiseren wij diverse Tribute Concerten in samenwerking met Geels Events. De optredens worden verzorgd door Roland Verstappen en Eric Swinkels.

Lees meer

Wat gaan de reserveringen voor kerstavond hard! Reserveer tijdig uw plaats in de kapel!

Lees meer

Het boscafé aan het Klooster is 7 dagen in de week geopend vanaf 10:00 tot 18:00. U kunt hier terecht voor een overheerlijke lunch met een trappist! In het boscafé zijn meer dan 20 speciaalbieren te verkrijgen, dus altijd voor ieder wat wils!

Lees meer