Heerlijk genieten hier in het zonnetje ???????? en de vooruitzichten blijven goed deze week. Kom ook gezellig wandelen in de bossen en neem een drankje of hapje “to go”????.
Lees meer

Wie oh wie… ????
Onze lunch bag is een groot succes! Deze bag is gevuld met fruit, een frisse salade, een broodje (brie of gezond) en verse jus. Hij kost € 13,50. Deze is onderdeel van ons picknick arrangement want als je deze lunch bag koopt, mag je een klapstoeltje lenen om mee te nemen voor je eigen privé picknick in de bossen????.
Lees meer

Voor onze hotelgasten is onze gezellige bar/restaurant gewoon open.????
Wil je er even tussenuit om lekker op adem te komen in de natuur of bijvoorbeeld om een bezoekje te brengen aan de Beekse Bergen ???? of de Efteling? Kom dan gezellig bij ons overnachten ????. Vanaf vandaag krijg je 20% korting op je hotelkamer!
Lees meer

Hoe fijn zou het zijn als je na je wandeling nog lekker thuis na kunt genieten met heerlijke zoete en hartige lekkernijen? ????????
Nou.. dat kan! We hebben een fantastisch pakket samen gesteld voor onze trouwe bezoekers! Het Nieuwkerk Thuis pakket! ????
Lees meer

Bij Klooster Nieuwkerk zijn ondanks de beperkingen nog genoeg mogelijkheden!
Zo gaat vanaf morgen ons buitenuitgifte punt weer open voor een lekker drankje/soepje en een hapje “to go” maar….. we hebben daarbij iets unieks bedacht! ????????
Lees meer