Stichting Met je hart Goirle-Riel haalt een fantastisch bedrag op tijdens de restaurantcampagne bij een 8-tal restaurants in Goirle!

Afgelopen november en december kon u niet om onze campagne heen in de restaurants in Goirle;
Op de tafeltjes stonden de tafelkaartjes met uitleg van onze campagne. Bij iedere rekening werd er € 1,- euro vrijwillige bijdrage gevraagd voor de eenzame en kwetsbare ouderen in onze gemeente.
Met deze euro organiseert de stichting gedurende het gehele jaar waardevolle ontmoetingen voor de ouderen in onze Gemeente.
Dat kunnen gezamenlijke etentjes zijn, maar ook worden de ouderen door onze betrokken vrijwilligers opgehaald om een bezoek te brengen aan het theater in Goirle, een evenement in de regio of een lokale activiteit.
Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. En na een jaar kunnen we echt zeggen dat die ene euro daadwerkelijk het verschil maakt!

We zijn dan ook razend enthousiast dat deze 2e campagne een groot succes is geweest bij de restaurants! De restaurants haalden maar liefst gezamenlijk € 2.725,- op!

We willen langs deze weg de deelnemende restaurants:

…SUPER bedanken voor hun inzet en inspanningen.

Ook willen wij alle inwoners van Goirle en Riel bedanken voor jullie giften zodat wij onze activiteiten verder kunnen uitbreiden voor de 60 eenzame ouderen die we hiermee weer deel kunnen laten uitmaken van de samenleving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *